Notícies

Setmana de jocs lúdics a educació infantil

03 Julio 2019
Estem contents perquè ha arribat l’estiu. Ja hem fet el festival, els àlbums estan gairebé acabats... i això ja ensumem el final de curs. Per aquest motiu, hem pensat que la millor manera d’acomiadar aquest curs és gaudint de jocs lúdics la darrera setmana d’escola.
Aquesta setmana els nens i nenes d’educació infantil ens vam repartir en cinc grups per poder fer cada grup un taller diferent cada dia.
Amb l’Elisenda vam escoltar diferents sons d’aigua i amb ells seguíem la pulsació tot picant de mans, cames o caminant. També vam jugar al joc de les cadiretes, però amb cèrcols, cantant cançons que hem après durant aquest any i vam conèixer una cançó de l’estiu.
Amb la Mònica vam crear objectes amb diferents materials reciclats com cordes, capses de cartró de diferents mides, tubs de paper de vàter... La nostra imaginació va volar i van sortir castells, trens, túnels i, fins i tot, restaurants.
Amb la Teo vam recrear les primeres civilitzacions i vam descobrir com es protegien del sol i dels mosquits quan no existien les cremes. L’argila era el seu aliat i així ho vam fer. Vam acabar l’activitat amb les cames i els peus ben “pintats”.
Amb el Frederic vam fer construccions i joc simbòlic amb peces de Lego. Som uns grans inventors perquè vam construir des d’avions fins a la reconstrucció del zoo de Barcelona.
I amb la Maribel vam tenir un espai de remull on vam fer transvasaments amb ampolles de plàstic i diferents coladors.
I, per acabar, volem afegir que ens vam avançar a la temporada i vam anar a la “platja” ja que ens vam mullar de dalt a baix i vam prendre el sol a la tovallola.

Va ser una setmana molt divertida i sobretot lúdica on vam gaudir de l’última setmana de curs d’una manera diferent.
L'àlbum d'imatges complert el trobareu a Clickedu.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies