Notícies

Joguines inventades

19 Febrer 2021
Els nens i nenes de 3r de Primària tenien, per les vacances de Nadal, uns deures molt especials! Havien de dissenyar i construir un joc o joguina inventats per ells/es amb l’única condició de fer servir materials reciclats que trobessin per casa.
En tornar de les vacances van portar aquestes fantàstiques joguines que van compartir amb els seus companys.
Les han exposat al vestíbul de l’escola per poder-les mostrar als altres cursos i exposaran també les instruccions que hauran de confegir.
Des de l’àrea de llengua han fet un treball de recerca per descobrir les diferents tipologies de text instructiu que tenen al seu abast per aprendre’n a elaborar un de propi.
També ens hem animat a escriure les instruccions amb l’ordinador de manera que hem reprès l’ús del processador de textos que ja vam iniciar el curs passat. Han après a usar les majúscules i minúscules, canviar la font, la mida i el color del text, subratllar, posar en negreta, numerar, justificar, inserir una imatge o dibuix, etc.

L'àlbum d'imatges complet.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies