Notícies

Experiència amb ipads a primària

20 Desembre 2019
Durant unes setmanes hem pogut disposar a l’escola de 12 ipads del Centre de Recursos Pedagògics de l’Eixample.

A primària els hem utilitzat de la següent manera:

Per una banda s’ha utilitzat l’aplicació “Kahoot”, una plataforma gratuïta que permet la creació de qüestionaris en forma de concursos.
D’aquesta manera, a anglès,hem repassat vocabulari, gramàtica i temps verbals (prèviament treballats) d’una manera més visual, motivant i molt engrescadora pels nostres alumnes.

A l’assignatura de coneixement del medi a 5è, vam utilitzar ‘Kahoot’ com a cloenda del treball sobre els planetes. Vuit grups cooperatius van fer una recerca de dades rellevants i desconegudes per ells sobre els planetes. Aquesta informació la van plasmar en forma de mural per després exposar-la a la resta de la classe. Finalment, cada grup va elaborar el seu propi “kahoot” per a comprovar que la classe havia entès tota l’explicació.

A la matèria de llengua castellana a segon s’ha utilitzat l’aplicació Puppet Pals 2 amb la qual els nens i nenes poden crear les seves pròpies històries animades podent escollir diferents escenaris i personatges afegint-hi les seves veus.
Els nens i nenes van crear un petit diàleg i després van haver de buscar l’escenari i personatges adients per gravar-hi després a sobre el diàleg amb les seves veus.
Amb aquesta activitat es va fomentar el treball en equip, l’expressió oral i la competència digital.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies