Notícies

Experiència amb ipads a educació infantil

13 Desembre 2019
Durant uns dies hem pogut disposar d’ipads en préstec gràcies al Centre de Recursos Pedagògics de l’Eixample.
A educació infantil hem volgut que els nens i nenes puguin utilitzar o veure que les tauletes poden servir per “crear coses”.
Ho hem fet de la següent manera:

P3 Classe de La Lluna:
Els nens i nenes han fet “d’actors” representant que marxaven a fer un viatge a la Lluna amb el coet que havien fet a classe. Uns nens pujaven dalt del coet i uns altres es quedaven a la sala de comandament central a la Terra.

Les mestres van folrar una paret amb paper d’embalar verd i gràcies a la tècnica del croma o “green screen” i utilitzant l’aplicació “Do Ink” es va crear un vídeo en què semblava ben bé que els nens i nenes entraven al coet, viatjaven a la Lluna, caminaven per la seva superfície, es veia també la sala de comandaments de la Nasa, etc. Al vídeo resultant on hi havia el fons verd es veia o bé la sala de comandaments o la superfície real de la Lluna.

P4 Classe dels Planetes:
Amb l’aplicació “Chatter Pix” els nens i nenes de P4 van transformar una fotografia seva posant-t’hi ulleres, barbes, bigotis i, fins i tot la van fer parlar gravant-hi la seva veu (i la seva boca s’obria i tancava automàticament a mida que anaven dient les diferents paraules)

A tots els mini vídeos creats es van afegir fotografies de l’excursió que vam fer al Montseny quedant al final un reportatge “una mica diferent” del bosc a la tardor.

P5 Classe dels Coets:
Els nens i nens de P5 van anar per l’escola a fer “una cacera de formes geomètriques” amb la càmera dels ipad. Posteriorment, totes les fotos que van fer ells mateixos les van editar amb l’aplicació Pic Collage posant-hi un fons, un marc, el nom de la figura geomètrica, el nom del nen/a i, de tot plegat, se’n va fer un vídeo.

Podeu veure els vídeos resultants de l’experiència al Clickedu
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies