Consell Escolar

Reunió informativa temes mediambientals

11 Febrer 2020
Benvolguts/es pares/mares,

Alguns pares i mares de l’escola han fet diferents consultes al Consell Escolar i l’Escola, en relació a temes mediambientals i de salut, amb la intenció de millorar aspectes en l’entorn escolar dels nostres/es fills/es.

La Direcció de l’escola fa molts anys que és sensible a aquest tema i veiem positiu que es pugui crear una sinèrgia entre totes les parts que conformem l’escola.


Ens cal buscar un sistema de treball conjunt que pugui complementar l’actual on els pares i mares, que en tinguin ganes, puguin aportar noves idees i propostes.


Per aquest motiu, el Consell Escolar, amb el vist i plau de la Direcció de l’escola, proposa fer una trobada de pares i mares interessats en aquest tema, com a primer pas per iniciar aquest nou projecte.


Us convoquem a tots/es els pares i mares el proper dijous 20 de febrer a les 19:00 hores en la Sala Gran de l’Escola per parlar del tema.

Indicar-vos que en aquesta mateixa secció del web de l'escola, figuren les mesures que des de l’escola s’han dut a terme envers els temes mediambientals i de salut.

Esperem comptar amb la vostra assistència. 
Cordialment, 

Consell Escolar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies