Consell Escolar

Presentat el pla d’obertura de l’Escola Santa Anna

08 Setembre 2020

El passat divendres dia 4 de setembre fou presentat al Consell Escolar el pla d’obertura de l’escola, un document que s’ha enviat per correu electrònic a totes les famílies. 

El pla posa l’èmfasi en la importància de complir les mesures de protecció - presa de temperatura, ús de la mascara, rentat freqüent de mans - així com en la necessitat de complir amb els horaris d’entrada i de sortida assignats a cada grup.

En aquest sentit, és molt important que els pares i mares prenguem consciència de la importància de la puntualitat en aquest escenari de mesures per la pandèmia, doncs només si respectem els horaris assignats podrem ajudar a complir els protocols, tant pel que fa a l’acollida matinal com pel que fa als horaris assignats d’entrada i sortida de cada classe.


També és molt important que no fem aglomeracions ni grups nombrosos de persones ni a l’entrada ni a la sortida de l’escola, facilitant el trànsit de nens i nenes i ajudant a complir els protocols i mesures de distància social.


Us agraïm la vostra implicació i responsabilitat per iniciar aquest nou curs tan extraordinari.

Mares i pares del Consell Escolar
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies