Consell Escolar

Agraïment a l'equip docent de l'escola

17 Juny 2020
Benvolguts Mestres,

en nom dels pares l’escola Santa Anna, us voldríem transmetre el nostre més sincer agraïment pel vostre esforç i compromís en aquestes setmanes tan complicades que ens ha tocat viure, en les que tots – mestres i pares - ens hem hagut de reinventar per poder seguir endavant amb l’educació dels nostres fills.


El passat mes de febrer, pocs podien imaginar que el COVID-19 ens obligaria a confinar-nos i a haver de repensar fins i tots activitats tan quotidianes com anar a comprar o sortir al carrer, i som conscients de l’esforç que ha hagut de fer l’escola, i tot l’equip docent, per adaptar-se a aquesta realitat i intentar que l’impacte tant pedagògic com emocional en els nens i nenes fos el menor possible.


Moltes gràcies també per fer possible aquest retrobament-comiat presencial durant aquest mes de juny, que ha permès als nens i nenes tancar el curs d’una forma més propera i els ha fet molta il·lusió.


També en nom dels nostres fills i filles, moltes gràcies pel vostre recolzament.


Finament us volem transmetre, en nom de totes les famílies, el nostre desig que pugueu gaudir de les vacances, desconnectar de Zoom i Clickedu i, sobretot, que tingueu salut.


Esperem retrobar-nos al setembre!


Cordialment,
Mares i Pares del Consell Escolar de Santa Anna