Notícies

Caramelles 2019

03 Maig 2019
Aquest any, el dijous 4 d’abril vam celebrar, com és tradició a l’escola, “Les Caramelles”.

Els alumnes de 5è de primària són el encarregats d’organitzar aquesta activitat. La preparació dura unes quantes setmanes. Els nois i noies d’aquest grup es converteixen en directors de caramelles.

Els nens i nenes de primer a quart de primària es reparteixen en diferents grups de cantaires. Cadascun d’aquests grups tenen un director i ajudant de direcció (alumnes de cinquè).

Durant unes quantes setmanes cadascun d’aquests grups assaja una cançó típica d’una comarca dels Països Catalans i una altra per cantar-la tots els grups junts. Els nois i noies de cinquè també són els encarregats de fer una pancarta que representa cadascuna de les comarques participants.

I el dia de Les Caramelles es reuneixen tots a la Sala Gran per cantar les diferents cançons davant dels nens i nenes d’educació infantil que hi assisteixen com a públic.

Una activitat d’aprenentatge, servei i tradició. Ho van fer molt bé.

L'àlbum d'imatges complet el trobareu a Clickedu.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies