Consell Escolar

Temes tractats curs 2019-2020

22 Octubre 2019
A continuació trobareu el resum dels principals temes tractats pel Consell Escolar amb la direcció de l'escola en referència a l'inici de curs 2019-2020.

1.- XERRADA DIRIGIDA ALS PARES I MARES: Tal i com ha informat l’escola, el proper 14 de novembre a les 19h Alba Castellví farà una xerrada sota el títol “Educar sense cridar” adreçada a tots els pares i mares de l’escola.

2.- CUA DE SORTIDA A LA PORTA DE PRIMÀRIA: A fi d’endreçar la sortida dels alumnes de primària, i no fer un ’tap’ a la cantonada del carrer Bailèn amb Diputació, s’ha organitzat una cua de sortida. L’agilitat depèn en bona mesura de que el nen/nena estigui a ùnt quan el criden, però la cua facilita que es faci amb ordre. Preguem als pares i mares que un cop ja tenen al nen/a, no es quedin al davant de la porta i facilitin la sortida de la resta d’alumnes.

3.- PATINETS A L’ESCOLA: Alguns pares i mares van demanar si seria possible deixar els patinets a l’escola, per recollir-los a la tarda a la sortida. Per un problema d’espai, és impossible tenir-los, així com tampoc cotxets o petites bicicletes. Us recordem que just al davant a la porta de baix de l’escola hi ha un aparcament de bicicletes on podeu deixar lligats els vostres patintes o bicicletes.

4.- CÀRREGA DE LES MOTXILLES D’ESO: L’escola està estudiant la manera d’alleugerir la càrrega de les motxilles d’ESO, doncs actualment els nois i noies porten una llibreta A4 per assignatura a més dels llibres de text, i el pes de les motxilles és gran.

5.- BANC DELS ALIMENTS: Ja està en marxa la coordinació del Gran Recapte del Banc dels Aliments. Enguany serà el cap de setmana del 22 i 23 de novembre de 2019.

6.- NETEJA DE L’ESCOLA: Informar que la neteja de l’escola és diària i constant, tant a infantil com a la casa gran. Els lavabos d’infantil es netegen 3 vegades al dia i es repassen 2 vegades més, fins a un total de 5 vegades al dia.

7.- ESPAI MIGDIA: És prevista una reunió informativa per explicar als pares i mares de l’escola el projecte de “l’espai migdia’, que té per objectiu que el migdia sigui també un espai educatiu, tant al menjador com al pati.

8.- XERRADA SOBRE XARXES SOCIALS ALS ALUMNES D'ESO: Els alumnes reberan diverses xerrades sobre ús i abús de xarxes socials. D'una banda per part dels Mossos d'Esquadra. I també s’ha sol.licitat a l’escola si es pot reproduir als alumnes d'ESO la xerrada sobre xarxes socials que ens van fer als pares i mares de l’escola per part de l’expert Jordi Camós.

Ja sabeu que per qualsevol consulta, dubte o suggerència podem adreçar-vos al nostre correu electrònic: pares.consellescolar@santaanna.cat 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de cookies